Jíst zdravě a vařit z čerstvých potravin

23.03.2023

V dnešní době narážíme v každém obchodě na průmyslově zpracované potraviny a polotovary, které mají vysoký obsah rychlých cukrů, nezdravých tuků, konzervantů, aditiv a umělých barviv. Tyto přídatné látky se do potravin přidávají s cílem zlepšit vzhled, chuť a trvanlivost. U některých z nich jsou prokázány různé nežádoucí účinky - alergické reakce, astmatické záchvaty, poruchy chování a další. Pokud tuto veškerou chemii z jídelníčku vyřadíte, organismus Vám poděkuje. Budete mít více energie, upraví se trávení, zlepší se nálada a pleť. Jezte čerstvé potraviny, vařte si doma, používejte bylinky. Poohlížejte se raději po lokálních a sezonních produktech a Vaše zdraví se Vám odvděčí.

Vytvořte si webové stránky zdarma!